Трансфер в Бориспіль (Transfer airport Boryspol)

Номер оголошення 413326

Опис

Якщо Вам необхідно замовити трансфер в Бориспіль за доступною ціною, тоді наша пропозиція саме для Вас!

Провести замовлення трансферу ми даємо можливість як перед самим виїздом, так і в попередньому режимі. У будь-якому варіанті ми обіцяємо, що машина буде подана в точно обумовлені часові рамки (а то і трохи раніше).

Трансфер в Бориспіль здійснюється автомобілями Toyota corolla і Skoda Octavia. Машини розраховані на трьох осіб. Крім цього також можна замовити автомобіль представницького класу, категорії VIP, автобуси і мікроавтобуси.

Ми надаємо свої послуги на професійному рівні. Ми впевнені, що поїздка принесе Вам лише позитивні емоції. Слід зазначити, що у нас ціна трансфер в Бориспіль сама мінімальна.

З нами вести співробітництво зручно, адже Ви завжди знаєте, що вартість поїздки не збільшиться по прибуттю на місце (до, наприклад, як часто буває в послугах таксі) – вона залишається такою, як і передбачалося при оформленні замовлення. Ми працюємо на прозорій системі. У нас Ви ніколи не зустрінете різних небажаних націнок і прихованих комісій.

Ви можете замовити трансфер як за телефонами, так і безпосередньо з нашого сайту. Для уточнення питань або здійснення замовлення звертайтесь:
- +38(050)310-66-99;
- +38(044)386-66-99.

Додаткова інформація на сайті itransfer.com.ua

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди України приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди України приватних осіб і організацій