Номер оголошення 384447

Опис

Ви шукайте професійне бюро перекладів? Вам потрібні письмові переклади документів, ціна на які сама мінімальна? Тоді наша пропозиція саме для Вас!

Ми представляємо собою бюро, який не перший рік займається перекладами. Наша назва GLEBOV. Ми охоплюємо широкий спектр послуг даної сфери. В першу чергу займаємося проведенням письмових перекладів, причому це можуть бути які-завгодно документи, в яких потребують наші клієнти.

Серед документації, з якою працює бюро, є документи юридичного характеру, а також статутного, особистого. Наприклад, якщо клієнтові потрібно отримати візу, то ми можемо перевести документи з їх подальшим засвідченням в нотаріуса, а також фірмове засвідчення.

Всі перекази без винятку проходять перевірку з боку професійного редактора.

Ні для кого не секрет, що всі документи, які б вони не були, повинні бути створені на законній підставі та бути зрозумілими. Тому наше завдання зробити так, щоб документація була саме в тому вигляді, в якому її буде зручно читати жителю тієї країни, мовою якої і буде здійснений переклад.

Звертаючись до професіоналів, ви зможете значно заощадити кошти, час і власне терпіння. Замовити послуги письмового перекладу документів недорого Ви можете у нас! Наш телефон для зв'язку: 098 590 67 29.

Фізична адреса: місто Київ м. Вокзальна, вул. Брюллова 12, офіс. 5, 2 поверх

Додаткова інформація на сайті glebov.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди України приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди України приватних осіб і організацій