Автомобільні навіси, Ворота, Хвіртки, Бетонний паркан. ЖБ кільця

Номер оголошення 461011

Опис

Автомобільні навіси, Навіси з профлиста, Ворота, Хвіртки, Забори

Навіс для машини в Кривому Розі та області— елегантна конструкція, відрізняється легкістю і надійністю, необхідна для захисту автомобіля від впливу опадів і сонячних променів. Навісне будова з полікарбонату стане міцною спорудою для стоянки автомобіля. Покриття з полікарбонату надійно вбереже автомобіль від несподіваної поганої погоди. Вплив ультрафіолету (промені сонця) буде зменшено завдяки спеціальному покриттю полікарбонату. Надійна конструкція розрахована витримувати значні пориви вітру. Навіс з полікарбонату, при використанні якісного металу, прослужить тривалий час і стане надійним захистом для вашого автомобіля. У спекотне час року ваша машина не буде перегріватися комфортним під навісом.

Ми пропонуємо: - Моделі для автомобіля у приватний будинок - Дворові навіси для захисту ганку - Огорожі для басейну - Окремо стоять навіси у двір приватного будинку або дачі - Металеві навіси - Арочні навіси - Навіс над входом - Зварні навіси - Навіс для тераси - Вуличний навіс - Садові навіси - Навіси для воріт і хвіртки. Навіси - Навіс для автомобілів -Навіси з полікарбонату - Навіс автомобільний - Козирки над входом

- Козирки з полікарбонату - Навіс для відпочинку - Ковані козирки - Козирок над ганком - Авто навіс, Навіс для автомобіля з полікарбонату - Навіс для машини - Автонавіси - Коване ганок - Навіси від виробника - Навіс над ганком - Навіси з профнастилу - прозорий Козирок. Дитяча альтанка для дитячого саду - Козирки зварні

Також виготовляємо металеві козирки з красивими візерунками, козирки з елементами художньої ковки. Також виготовимо: металеві огорожі, садові огорожі, зварні огорожі, ковані огорожі; гаражні ворота, садові ворота і хвіртки; зварні, ковані та комбіновані металеві решітки, ставні на вікна, сталеві двері, балконні, сходові і газонні огорожі; ковані балкони (будь-який орнамент і форма, з установкою), ковані паркани і огорожі (ґратчасті огорожі, огорожі для заміського будинку і дачі, огорожі для літніх майданчиків кафе, огорожі для внутрішніх двориків, клумб тощо), сходові перила (красиві візерунки, стильна забарвлення, елементи ковки), металеві козирки та навіси (навіси над входом та тамбуром, міцні металеві навіси від бурульок і опадів, навіси над верандою, навіси над машиною), оригінальні хвіртки, забірні вставки з елементами декору і кування (додадуть паркану ефектний вигляд при доступній ціні), будь-які металоконструкції на замовлення і за технічним завданням. Виготовимо і встановимо козирки для дому, ворота, ворота гаражні, решітки на вікна, паркани, металоконструкції, навіси, огорожі будь-якого стилю, форми і розміру. Виробляємо євро паркани, металеві та ковані ворота, зливні ями, септики. ЗБВ. Зливна яма. Септик з бетонних кілець. Зливна (вигрібна) яма, каналізаційний септик. Земляні роботи вручну під водопровід, каналізацію, фундамент, погреби, зливні ями, переміщення грунту, заливка фундаменту, демонтаж бетону, стяжки, асфальту, старих будов і інше. Зливна яма під ключ, колодязі (чистка, новий), кільця бетонні.

Також пропонуємо: Ковані і зварні ворота і хвіртки. Огородження з елементами художньої ковки, ворота і хвіртки. ЗБВ: кільця, кришки, днища, септик, єврозабори, металовироби. Залізобетонний паркан, європаркан.

- виготовляємо бетонні кільця,

- виробляємо тротуарну плитку,

- виробництво шлакоблоку,

- виробляємо ЗБВ кільця,

- виробляємо ковані ворота і з профлиста,

- виробництво калиткок,

- виготовлення решіток,

- виготовлення перил для будинку і виробництва.

Виконаємо роботи по копці:

- копка ям,

- копка траншей.

Тел.: (068) 3551932. Андрій.

Додаткова інформація на сайті akabud.com.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди України приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди України приватних осіб і організацій