Купимо волосся в Ужгороді і заплатимо до 20 тисяч

Номер оголошення 455740

Опис

Купівля жіночих волосся в Україні — де продати волосся в Ужгороді?
Де купують волосся і як продати свої волосся місті Ужгород? Ціна на натуральні слов'янські волосся сьогодні коливається від 1 000 до 80 000 грн в залежності від довжини, тому вибір компанії дуже важливий! В інтернеті повно оголошень — куплю волосся в Ужгороді, куплю дитячі волосся дорого, продати дорого натуральне волосся Ужгород. Наша компанія спеціалізується на оцінці волосся і купівлі їх за максимальною ціною користь клієнта.
Ми купуємо ваші волосся вище ринкової вартості і надаємо послугу — безкоштовна стрижа в Ужгороді. Якщо ви плануєте здати волосся в місті Ужгород максимально дорого — ви потрапили точно за адресою! З нами ви зможете без проблем вирішити, де підстригти довге волосся в Ужгороді і як здати волосся дорого без нервів і очікування.
Зверніть увагу, що ми не лише сплачуємо за волосся, але і платимо безпосередньо за стрижку. Безкоштовна стрижка Ужгород проводиться в салоні, який безпосередньо з нами співпрацює. Робота проводиться професійним майстром, які видаляє посічені кінчики при їх наявності і визначає точну довжину, від якої ви хочете позбутися. Якщо ви маєте намір продати свої волосся — наш фахівець визначить їх реальну вартість по фото або відео, яке ви нам вишліть.
Продам дорого натуральне волосся в Ужгороді — купуємо ваші волосся швидко і дорого!
1. Купуємо волосся від 45 див. Але незважаючи на це ви також можете продати волосся довжиною 20 см при їх досить високій якості.
2. Купуємо дитячі волосся дорого. Ми допомагаємо продати дитячі натуральні волосся, якщо ваша дитина захотів змінити стиль. Продати дорого дитячі волосся в Ужгороді абсолютно реально!
3. Купуємо слов'янський зріз волосся. Купуємо натуральні слов'янські волосся, а також коси.

Телефонуйте за телефонами 063-442-64-84, 098-046-22-92 або залишайте заявку на сайті https://prodat-volosy.com.ua/uzhhorod/. Чекаємо Ваших дзвінків! Купівля волосся в Ужгороді ДОРОГО!

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Ужгорода та Закарпатської області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Ужгорода та Закарпатської області приватних осіб і організацій