Купимо волосся в Сумах за найвищою ціною

Номер оголошення 456094

Опис

Куплю волосся Україна — як продати своє волосся і здати їх в Сумах?
Де продати волосся в місті Суми? В інтернеті на сайтах можна зустріти оголошення — куплю волосся дорожче всіх, куплю дитячі волосся дорого, куплю дорого волосся, купуємо волосся від 45 см, коси, продати дорого жорсткий зріз волосся. Практика показує, що, на жаль, не завжди вдається продати своє волосся за гідною ціною.
Ми платимо за стрижку волосся і купуємо натуральні слов'янські волосся по самій високій ціні на ринку — в цьому переконалися сотні наших клієнтів з різних міст України. Додатковий бонус — Безкоштовна стрижка в Сумах! Ми допомагаємо кожному продати волосся з професійною підтримкою в спеціалізованому салоні краси. Перед зрізом майстер проводить розчісування, миття волосся, сушку, прибирає посічені кінчики і робить ідеальний рівний зріз. Ціна на натуральні слов'янські волосся залежить від довжини, твердості та товщини матеріалу.
Як здати волосся дорого — де купують волосся в Сумах?
1. Ми готові розглянути будь-яку пропозицію і надати кращу ціну на ринку України волосся. Продати волосся в Сумах можливо протягом декількох днів — наш фахівець оцінить їх стан по фото або відео і вкаже реальну вартість на користь клієнта.
2. Купуємо слов'янський зріз волосся і коси. Ви залишитеся задоволені проведеною операцією.
3. Ви також можете продати дитячі волосся дорого. Дитячі натуральні волосся активно нарощуються маленькими дівчатками і підлітками, тому попит на них високий.
4. Платимо за стрижку волосся. Крім професійного зрізу ви отримуєте можливість поміняти стиль — майстер підбере стильну зачіску.
5. Ви маєте можливість продати волосся від 20 див. Таку можливість надає не кожен салон, але ми йдемо на зустріч кожного клієнта.


Телефонуйте за телефонами 063-442-64-84, 098-046-22-92 або залишайте заявку на сайті https://prodat-volosy.com.ua/sumy/. Чекаємо Ваших дзвінків! Купівля волосся в Сумах За найвищими цінами! Оплата готівкою в кращих салонах міста!

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Сум та Сумської області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Сум та Сумської області приватних осіб і організацій