Купимо волосся Дорого в Ромнах

Номер оголошення 456181

Опис

Куплю волосся дорожче всіх Ромни або як здати волосся дорого і швидко
Здати волосся в місті Ромни не так просто, як показує практика. Але не варто впадати у відчай! Ми купуємо натуральні слов'янські волосся різної довжини, товщини і структури. Ви зможете продати своє волосся і здати дорого протягом декількох днів. Наш майстер швидко оцінить матеріал на фото і відео і визначить реальну вартість у вашу користь. Купуємо волосся з чесною оцінкою їх реального стану з урахуванням видалення посічених кінчиків. Зверніть увагу — ми платимо за стрижку волосся, тому якщо ви не знаєте де підстригти довге волосся в місті Ромни — безкоштовна стрижка дозволить вам значно заощадити і отримати оновлення власного іміджу.
Ми прагнемо, щоб збільшувати вартість наскільки це можливо з вигодою для кожного клієнта. Звертаючись до нас, клієнт отримує індивідуальний підхід та оперативну оцінку вартості своїх волосся. Також ми дорого купуємо дитячі волосся. Сміливо звертайтеся в нашу компанію, якщо ви маєте намір продати дитячі натуральні волосся.
Куплю дитячі волосся або де продати волосся в місті Ромни
Багатьох батьків цікавить питання — як продати дитячі волосся дорого? Багато діти готові позбутися довгих пасом, щоб змінити стиль. Ми купуємо дитячі волосся максимально дорого і готові надати індивідуальний підхід вашій дитині. Висока якість гарантований кожному клієнту.
Наша компанія також допомагає продати дорого жорсткі волосся і волосся довжиною 20 див Незважаючи на те, що ми більше купуємо волосся від 45 см! Якщо ви думаєте – продам натуральні слов'янські волосся і отримаю велику винагороду — ви абсолютно праві. Звертайтеся до нас прямо зараз.

Телефонуйте за телефонами 063-442-64-84, 098-046-22-92 або залишайте заявку на сайті https://prodat-volosy.com.ua/. Чекаємо Ваших дзвінків! Купівля волосся в Ромнах За максимально високими цінами! Оплата готівкою ! Безкоштовна стрижка!

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Ромен та Сумської області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Ромен та Сумської області приватних осіб і організацій