Кладрибин, Литак, 10 мг (Biodribin,10 mg). Сертифікат якості

Номер оголошення 273418

Опис

Строк поставки 24 години. Препарат поставляється з Європи в спеціальному контейнері. Дотримується температурний режим 2-8 С. Надається аптечний рахунок - фактура покупки препарату в ЄС.СЕРТИФІКАТ ЯКОСТІ!
Кладрибин - міжнародна непатентована назва діючої речовини – це основні відомості про лікарський засіб. Справа в тому, що, як правило, препарати з одним і тим ж діючою речовиною випускаються під різними торговими назвами, тобто по суті це одне і те ж ліки, але вироблене різними виробниками. Саме МНН дає можливість лікарям зорієнтуватися у величезній кількості ліків, наявних на фармацевтичному ринку. Назва препарату англійською мовою: CLADIRIBINE.
Фармакологічна дія:
аналог 2'-дезоксиаденозина, що входить до складу молекули ДНК. Кладрибин проявляє цитотоксичні ефекти (за рахунок активного метаболіту 5'-трифосфату-2-хлор-2'-дезоксиаденозина) щодо діляться і не діляться клітин, інгібуючи синтез і репарацію ДНК (інгібує рибонуклеотидредуктазу, каталізатору реакції утворення дезоксинуклеозидтрифосфатов, ДНК-полімеразу та активує специфічну эндонуклеазу, що призводить до одноцепочечным розривів ДНК), що в кінцевому підсумку призводить до загибелі клітини. Лімфоїдні клітини більш чутливі до препарату (т. к. володіють більш високим рівнем дезоксицитидинкиназы і низьким рівнем активності 5'-нуклеотидази), ніж нелімфоїдні.
Показання до застосування:
волосатоклітинний лейкоз; хронічний лімфолейкоз (прогресуючі і резистентні до препаратів першої лінії поліхіміотерапії форми); неходжкінські лімфоми низького та проміжного ступеня злоякісності; рецидивуючий розсіяний склероз; хронічний прогресуючий розсіяний склероз.
Фармакокінетика:
у СМР проникає 25% препарату. Піддається внутрішньоклітинного метаболізму. На початковому етапі фосфорилювання до 5'-монофосфату здійснює дезоксицитидинкиназа. Оскільки рівень активності дезоксицитидинкиназы вище такого для 5'-нуклеотидази, а також внаслідок стійкості до дії препарату аденозиндезамінази, в клітці швидко накопичуються всі три фосфорильовані форми 2-хлор-2'-дезоксиаденозина. При в/в введенні T1/2 – 5.7-19.7 ч. Виводиться переважно з сечею (35%), незначна кількість (1%) з фекаліями.
Спосіб застосування та дози:
в/в крапельно, у вигляді 2-х або 24-х годинних інфузій. Дозу та тривалість лікування встановлюють залежно від особливостей перебігу захворювання і тяжкості стану. Рекомендована доза - 0.09-0.1 мг/кг/добу протягом 7 днів. Дані про збільшення протипухлинного ефекту при проведенні додаткових курсів відсутні. Перед введенням необхідну кількість концентрату розводять в 0.5-1 л 0.9% розчину натрію хлориду, для 24-х інфузій використовують бактеріостатичний 0.9% розчин натрію хлориду (містить як консервант бензиловий спирт).
Тел.: (050) 987-05-08. Олександр.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Луцька та Волинської області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Луцька та Волинської області приватних осіб і організацій