Вигідна співпраця з ТМ Огородник
Вигідна співпраця з ТМ Огородник
Вигідна співпраця з ТМ Огородник
Вигідна співпраця з ТМ Огородник

Номер оголошення 321614

Опис

Дистрибуційний напрямок діяльності ТОВ «Едельвелла» уявлень ТМ «Огородник» і ТМ «Цілющі криниці». За 15 років існування компанія завоювала довіру споживачів завдяки високому рівню сервісу і якості продукції.

ТМ «Огородник» – виробник натуральних приправ, спецій і прянощів високої якості. Асортимент, який ми маємо, здатен задовольнити навіть найвимогливішого споживача. Ми гарантуємо якість наших приправ, оскільки вони виготовлені із високоякісних інгредієнтів. Наявність власної лабораторії дозволяє нам не сумніватися в нашому продукті та сміливо стверджувати, що він відповідає високим стандартам.

ТМ «Цілющі криниці» займається виробництвом мінеральної води. Воно розташоване у найбільш екологічно чистому місці Закарпаття, поряд із санаторієм «Шаян». Власна лабораторія хімічного і мікробіологічного контролю постійно перевіряє нашу продукцію на відповідність заявленим стандартам якості.

Компанія «Едельвелла» шукає партнерів і запрошує до співпраці всіх, хто хоче отримати високоякісну продукцію за доступною ціною. Давайте працювати разом!

Додаткова інформація на сайті edelwella.com.ua

(031)4251991, (067)3128160


Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Луцька та Волинської області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Луцька та Волинської області приватних осіб і організацій