Курси бухгалтерів +1С 8.3+головний бухгалтер

Номер оголошення 367058

Опис

Курс бухгалтера з нуля в комплексі з 1С 8.3 + головний бухгалтер підходить для тих, хто хоче освоїти професію бухгалтера, хто вчиться на економіста, фінансиста, а також для підвищення кваліфікації бухгалтерів, керівників, підприємців. У цьому курсі вас навчать реєструвати підприємство і підприємця, обьяснят основи бухгалтерії, навчать працювати в 1С 8.3., розкажуть як оформити працівників, нараховувати, виплачувати зарплату, перераховувати податки, купувати, продавати товари, надавати послуги, формувати звіти.

Курс бухгалтерського обліку в комплексі з 1С 8.3 - це комплексне навчання бухгалтерії і роботи бухгалтера в програмі 1С 8.3. Дуже велика кількість практичних занять. Всі ази бухгалтерського обліку обьясняются на практичних прикладах. У курсі розглядається діяльність підприємства на загальній системі оподаткування, платників ПДВ і діяльність ФОП на єдиному податку.

На наших курсах бухгалтерів ви опануєте бухгалтерськими програмами, ознайомитись з новинками у законодавстві, підвищите свій рівень кваліфікації.

Всім слухачам видається лекційний матеріал,учбова версія програми 1С 8.3 + методичка по 1С 8.3.

На даному курсі вже з першого заняття ви навчитеся оформляти бухгалтерські проводки.дізнаєтеся що таке дебет, кредит, сальдо, ОСВ. Ви дізнаєтеся, як зареєструвати підприємство, відкрити ФОП, дізнаєтеся свої права, пільги. На заняттях ви відчуєте себе бухгалтерами на підприємстві, які купують - оплачують,звіряють, приймають на роботу, на
Додаткова інформація на сайті puls-kiev.com

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Києва та Київської області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Києва та Київської області приватних осіб і організацій