1. Головна
    1. Послуги
    2. Фінансові послуги
      1. Аудит фінансового, управлінського, податкового обліку. Надам консультаційні послуги

Номер оголошення 497136

Опис

Аудит фінансового, управлінського, податкового обліку. Надам консультаційні послуги.

Вартість послуг узгоджується з Замовником до початку виконання робіт після попереднього ознайомлення з діяльністю підприємства і визначається в кожному випадку індивідуально. При оцінці вартості послуг враховується вид діяльності підприємства, обсяг господарських операцій, обсяг документообігу, стан та спосіб ведення бухгалтерського і податкового обліку, інша інформація, а також обсяг часу, необхідний для виконання робіт.
Контакти: Consulting.Audit@ukr.net
Тел.: +38(093)-206-16-39

Ведення бухгалтерського обліку, управлінського, податкового обліку юридичних та фізичних осіб:
• Організація бухгалтерського обліку на підприємстві та консультування з питань методології бухгалтерського обліку згідно з українськими нормативними вимогами;
• Бухгалтерське супроводження; Ведення всіх ділянок бухгалтерії на будь-якій системі оподаткування.
• Розробка облікової політики підприємства;
• Консультування з питань ефективності роботи податкового/фінансового відділу на підприємстві;
• Послуги з ведення бухгалтерського обліку та підготовки звітності;
• Підготовка управлінської звітності (у тому числі трансформація звітності відповідно до вимог МСФЗ);
• Складання та аналіз податкової звітності;
• Консультування з питань фінансового та податкового обліку;
• Відновлення втрачених даних бухгалтерського або податкового обліку;
• Допомога у впровадженні систем планування ресурсів підприємства ;
• Супровід впровадження програмних продуктів по автоматизації бухгалтерського обліку;
• Супровід та консультаційна підтримка під час проведення податкових перевірок;
• Нарахування заробітної плати та підготовка звітності;
• Перевірка правильності нарахування заробітної плати і ведення кадрового обліку;
• Оптимізація оподаткування. Допомога у виборі оподаткування
• Відновлення бухгалтерського обліку. Регістрів бухгалтерського і податкового обліку, розрахунок податків, надання рекомендацій у разі виявлення недоплачених або переплачених сум, складені бухгалтерські та податкові звіти.
• Кадрове діловодство; Кадровий облік.
Контакти: Consulting.Audit@ukr.net
Тел.: +38(093)-206-16-39

Аудиторські послуги кваліфіковані аудитори з досвідом роботи не менше 12 років допоможуть навести порядок в обліку:
1. Аудит фінансової звітності, складеної за Національними стандартами П (С) БО перевірка відповідності фінансової звітності в усіх суттєвих аспектах нормам, які регламентують порядок підготовки і подання фінансових звітів. Планування та оптимізація оподаткування.

2. Аудит проміжних фінансових звітів, аудит окремих ділянок або елементів обліку, рахунків або фінансових звітів операційні (тематичні) перевірки бухгалтерського і податкового обліку.

3. Аудит фінансової звітності, складеної за Міжнародними стандартами фінансової звітності; Трансформація і консолідація фінансової звітності;

Визначення фінансових показників (Carrying direct cost) - перевірка, яка проводиться з метою визначення фінансових показників бізнесу при відсутності чи недостовірності бухгалтерського обліку.

4. Надання консультацій. Обгрунтовані відповіді на запитання спеціалістів підприємства стосовно економічної і правової діяльності підприємства.

5. Бізнес-плани, бюджети різних рівнів, інвестиційні плани. Розробка різноманітних планів для: стратегічного розвитку підприємства, досягнення поточних цілей підприємства та ін

6. Автоматизація обліку. Дослідження системи обліку підприємства, розробка рекомендацій щодо ведення обліку з використанням обчислювальної техніки і спеціальних програм, допомога у впровадженні цих рекомендацій. Письмово оформлені рекомендації по веденню обліку підприємства .

7. General Due Diligence - перевірка всіх аспектів діяльності компанії, включаючи юридичні питання, фінансовий стан, питання оподаткування, якість менеджменту, комерційну діяльність, місце компанії на ринку. Аналіз діяльності компанії (аналіз активів і джерел фінансування, основних засобів, запасів, кредиторської та дебіторської заборгованості, структури доходів і витрат).

Юридичний Due Diligence (Legal Due Diligence) - аналіз юридичних аспектів діяльності компанії, таких як законність приватизації, питання реєстрації ліцензій, контрактів, дотримання трудового законодавства тощо.
Юридичний аудит основних контрактів, договорів та інших транзакцій: контракти з основними постачальниками / покупцями; аналіз договорів оренди / лізингу приміщень та інших активів: механізм ціноутворення, обсяги, види, терміни дії, можливість розірвання або переукладення договору; позики, різні типи зобов'язань і векселів.

8. Податковий Due Diligence (Tax Due Diligence) аналіз всіх податкових аспектів бізнесу, що включає в себе оцінку поточного податкового навантаження, основних податкових нарахувань за рахунками і взаємовідносин з податковими органами. У процесі податкового due diligence також оцінюється відповідність нарахування податків за сумами та строками вимог податкового законодавства. Проводиться оцінка ризиків по сплаті податків на заробітну плату до фондів соціального страхування.

9. Податковий аналіз може проводитися як по відношенню до конкретної бізнес-ситуації так і приймати більш загальну форму податкового консультування. В обох випадках, найважливішим результатом податкового due diligence є повна поінформованість клієнта про наявні податкові ризики і усвідомлене прийняття рішень в контексті податкового права.

10. Аудит господарської діяльності. Аналіз. Проведення різноманітних видів економічного аналізу, розробка рекомендацій на їх основі. Опис економічного стану і діяльності підприємства, причин виникнення ситуації, рекомендації щодо досягнення цілей підприємства (розроблених на підставі проведеного аналізу)


11. Трансформація фінансової звітності. Вашого підприємства згідно з міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ), міжнародний аудит

Зі своєї сторони гарантую повну конфіденційність, порядність, відповідальність за результат своєї роботи, гармонію і спокій у співпраці.



Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Києва та Київської області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Києва та Київської області приватних осіб і організацій