Продам Терморегулятор W1209

Номер оголошення 37125

Опис

Програмований термостат призначений для контролю температури в діапазоні від -50 до +110°С, LED дисплей з трьома знаками, світлодіодний індикатор включення реле, три кнопки управління електронним терморегулятором, роз'єм для підключення зовнішнього термодатчика, клеми "К0/К1" для підключення навантаження і "+12V/GND" для живлення плати терморегулятора. На дисплеї відображається поточна вимірювана температура з датчика. LED індикатор відображає такі параметри: "LLL" ― датчик не підключений, "ННН" ― температура поза діапазону.

Для установки температури контролю необхідно натиснути кнопку SET, після чого кнопками "+" або встановити нову температуру, і ще раз натиснути кнопку SET.

Для входу в режим програмування необхідно утримувати протягом 5 секунд кнопку SET, після чого кнопками або вибрати пункт меню зі списку нижче. Для збереження налаштувань потрібно натиснути і утримувати кнопку SET, або ж не натискати ніякі кнопки протягом 10 секунд. Налаштування терморегулятора зберігаються в енергонезалежну пам'ять мікроконтролера і відключення живлення приладу їх не міняє. Для повернення до заводських налаштувань за замовчуванням необхідно відключити живлення приладу, натиснути одночасно кнопки "+" і "-"і утримуючи їх увімкнути живлення.

В режимі Р4 можна відкалібрувати показання терморегулятора по еталонному приладу (в межах ±7 °С)

Актуальні ціни та відгуки дивіться на сайті!!!

+38093107-43-33lifecell
+38098107-43-33Киевстар
+38099107-43-33Vodafone

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Skype: izmeritel.in.ua
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Харкова та Харківської області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Харкова та Харківської області приватних осіб і організацій