Курси кадрового діловодства у Харкові
Курси кадрового діловодства у Харкові
Курси кадрового діловодства у Харкові
Курси кадрового діловодства у Харкові
Курси кадрового діловодства у Харкові
Курси кадрового діловодства у Харкові

Номер оголошення 661999

Опис

Навчальний центр "Промінь" продовжує набір на курси з кадрового діловодства у Харкові. Навчання призначене для тих, хто бажає освоїти потрібну професію кадровика. Курс буде корисним і тим, кому доручено налагодити кадровий облік на підприємствах будь-якої форми власності. Навчання передбачає використання програми 1С.

Курс кадровиків проводить начальник відділу кадрів одного з великих харківських підприємств. Навчання побудоване на практичних заняттях. Кожен слухач навчиться самостійно заповнювати шаблони кадрової документації та набуде сталої практичної навички роботи з документами.

Курс підійде кадровикам-початківцям, інспекторам відділу кадрів, діловодам підприємств, приватним підприємцям, офіс-менеджерам або секретарям, менеджерам-адміністраторам, а також бухгалтерам, які займаються кадровим діловодством.

Випускники курсу впевнено використовуватимуть отримані знання та навички у своїй роботі та зможуть працювати з кадровими документами на посадах, пов'язаних з організацією кадрової справи.

Групові заняття проводяться у навчальних аудиторіях, у традиційній очній формі, що передбачає особисту взаємодію слухача та викладача. Можливе навчання онлайн (дистанційно) за індивідуальним графіком.

Записатися на курси для кадровиків у Харкові можна за телефоном. Менеджери дадуть відповідь на всі питання. Дзвоніть прямо зараз!
Тел.: (067) 577-22-92, (095) 130-27-55.

Додаткова інформація на сайті management-promin.blogspot.com

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Харкова та Харківської області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Харкова та Харківської області приватних осіб і організацій