Курси бухгалтерів в Харкові, знижка до кінця тижня
Курси бухгалтерів в Харкові, знижка до кінця тижня
Курси бухгалтерів в Харкові, знижка до кінця тижня
Курси бухгалтерів в Харкові, знижка до кінця тижня
Курси бухгалтерів в Харкові, знижка до кінця тижня
Курси бухгалтерів в Харкові, знижка до кінця тижня

Номер оголошення 559372

Опис

Професія бухгалтера має чимало плюсів.
Найбільш очевидний - можливість працевлаштування навіть з невеликим досвідом роботи або відразу після навчання. Кар'єра бухгалтера сповнена перспектив, одна з яких - стати головним бухгалтером підприємства. Вибравши для себе цю спеціальність, в майбутньому ви зможете досягти професійних висот в якості фінансового директора або аудитора.

Навчальний центр в Харкові пропонує пройти курси для початківців бухгалтерів. Набір на навчання йде цілий рік. Дуже затребуваний курс за фахом бухгалтер з програмою 1С.

У цьому місяці ви напевно потрапите на акцію зі знижками. Акції можна відстежувати на сайті, вони проводяться практично до кожного свята або за розпорядженням головного маркетолога. Групи набираються на ранковий і вечірній час. Заняття стартують регулярно щомісяця.

Ранкова група - з 10.00. Вечірні групи - з 18.00. Є варіант навчання за індивідуальним графіком. Там дорожче, але приміщення і викладач - тільки для Вас. Старт протягом тижня.

Пропонована програма курсу для бухгалтерів оптимізована по тривалості. Немає нічого зайвого, тільки те, що необхідно в практичній роботі. Перейдіть на сайт і перегляньте навчальний план. Тільки на наших курсах є домашні завдання, які настійно рекомендується виконувати, щоб Ваші плани збулися.

Всі напевно знають, що бухгалтера відрізняються педантичністю, відповідальністю, організованістю, концентрацією уваги, аналітичним мисленням, умінням працювати з документацією і з великим об'ємом інформації, навичками роботи з програмою 1С. Проявіть свої якості вже зараз і порівняйте нашу програму курсу з іншими.

Наші ціни на бухгалтерські курси вельми привабливі, оскільки сильно відрізняються від прийнятих по місту - приблизно на 1,2 тис. Грн.

Залишити заявку на курси бухгалтерів зі знижкою можна по телефону.

Тел .: 067-577-22-92, 095-130-27-55. Менеджер.

Додаткова інформація на сайті kursy-buhucheta-1s.blogspot.com

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Харкова та Харківської області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Харкова та Харківської області приватних осіб і організацій