Номер оголошення 621999

Опис

Лікування від алкоголізму у Івано-Франківську практикує приватна наркологічна клініка АЛКОМЕДІКАЛ. Лікування від алкоголю здійснюється професійно, із застосуванням перевірених, безпечних та надійних методик.
Лікування алкозалежності в Івано-Франківську у нашому медичному центрі диференційоване. Це дозволяє знайти індивідуальний підхід до кожного пацієнта, який страждає від алкогольної залежності і виявив бажання лікуватись.
Анонімне лікування алкоголізму можна умовно поділити на два способи: медикаментозний і психологічний. Можна одночасно поєднувати декілька методик. Кодування, підшивка, гіпноз — це і багато іншого забезпечують огиду до алкоголю.
Надаємо медичні послуги щоденно, без вихідних. Телефонуйте на гарячу лінію нарколога, щоб записатись на прийом, або щоб викликати лікаря на дім, провести детоксикацію та вийти з запою.
Професійне лікування алкогольної залежності полегшує абстиненцію, знімає похмілля, покращує самопочуття та дає можливість позбавитися від алкоголізму раз і назавжди.

Дополнительная информация на сайте alcomedical.webnode.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Івано-Франківська та Івано-Франківської області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Івано-Франківська та Івано-Франківської області приватних осіб і організацій