Купимо волосся в Івано-Франківську і заплатимо до 20 тисяч

Номер оголошення 455053

Опис

Здати волосся в Івано-Франківську — купуємо ваші волосся дорого
Бажаєте здати свої волосся дорого? Безкоштовна стрижка Івано-Франківськ і можливість продати волосся за найбільш привабливою ціною — ми купимо волосся різної довжини, структури і ваги з вигодою для вас. Ціна на натуральні слов'янські волосся визначається як онлайн — вам достатньо надіслати фото і відео матеріал нашому майстрові, так і безпосередньо при особистій зустрічі.
В інтернеті також можна зустріти подібні оголошення — куплю дитячі волосся дорого Івано-Франківськ, куплю дорого волосся, а також купуємо волосся від 45 див. Ми платимо за стрижку волосся в спеціалізованому салоні, де вам буде надана професійна послуга з гарантією високої якості. Оплата за сам матеріал видається в салоні або оплатою на карту вашого рахунку. Якщо ви не знаєте, де продати волосся, де підстригти довге волосся в Івано-Франківську — звертайтеся до нас прямо зараз і отримайте найбільш вигідні умови угоди. Індивідуальний підхід гарантовано!
Купуємо жіночі волосся Івано-Франківськ або як здати волосся дорого
1. Якщо ви не знаєте, де купують жіночі волосся в Івано-Франківську — сміливо звертайтесь до нас за отриманням безкоштовної консультації та професійної підтримки на всіх етапах співпраці.
2. Багато батьків думають – хочу продати дитячі волосся, так як дитина захотів поміняти імідж. Продати дитячі волосся дорого в Івано-Франківську не складе труднощів, адже ми завжди приймаємо матеріал від мінімальної до максимальної довжини.
3. Плануєте продати дорого жорсткі волосся? Купуємо жіночі волосся в Івано-Франківську з самою різною структурою і жорсткістю.
4. Купуємо слов'янський зріз волосся і коси. Такі волосся високо цінуються серед наших покупців, тому ви будете задоволені проведеною операцією.


Телефонуйте за телефонами 063-442-64-84, 098-046-22-92 або залишайте заявку на сайтеhttps://prodat-volosy.com.ua/ivano-frankivsk/ . Наші компетентні менеджери розкажуть все етапи продажу волосся!

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Івано-Франківська та Івано-Франківської області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Івано-Франківська та Івано-Франківської області приватних осіб і організацій