Купимо волосся Дорого в Енергодарі

Номер оголошення 454528

Опис

Стильна коротка стрижка – це можливість повністю змінити імідж для власниць довгого волосся. З нею ви будете виглядати молодше і свіже, а головне – у вас буде йти набагато менше часу на догляд за волоссям і з'явиться більше часу на інші справи.
А ще це вигідно! Ми готові купити волосся дорого в Енергодарі – винагорода стартує від 2 000 гривень. За довгу і густу косу ви можете заробити до 20 000 гривень.
Що для цього потрібно? Довгі (від 40 сантиметрів) волосся, які не забарвлювалися і не зазнали пошкоджень від хімічної завивки. В них не повинно бути сивини і вона має виглядати здоровими. Якщо вони відповідають цим вимогам – ви гарантовано отримаєте гідну оплату.
Дізнатися вартість ваших волосся ви можете до стрижки. Для цього досвідченим фахівцям досить поглянути на фотографію вашої коси. Відправити її нам ви можете будь-яким способом, зазначеному в розділі контакти на нашому сайті prodat-volosy.com.ua.
І про стрижку. Ми візьмемо на себе всі витрати по стрижці в кращому салоні Енергодара у професійного стиліста. Ви отримаєте не тільки оплату за косу, але і прекрасну зачіску і нові образ.
Ви готові продати волосся і повністю змінити свою зовнішність? Чекаємо ваших заявок на сайті або за телефонами 063-442-64-84, 098-046-22-92 !

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Енергодару та Запорізької області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Енергодару та Запорізької області приватних осіб і організацій