Утеплення квартир в кредит
Утеплення квартир в кредит
Утеплення квартир в кредит
Утеплення квартир в кредит
Утеплення квартир в кредит
Утеплення квартир в кредит

Номер оголошення 75770

Опис

При ремонті або будівництві будь-якого будинку важливим фактором є звести стіни, здатні затримувати і зберігати тепло всередині приміщення. Це залежить від декількох факторів, у тому числі і від професійно обробленого фасаду будівлі, в якому головну роль грає якісний матеріал для утеплення - такий як пінопласт.

Дніпропетровськ останнім часом радує око красивими, яскравими і теплими фасадами будинків, і все завдяки цьому незамінному в будівництві матеріалу.

Універсальність його обумовлена не тільки прекрасною звуко - і теплоізоляцією, а й деякими іншими властивостями: легкість і зручність транспортування і монтажу, необмежений термін експлуатації, він чудово обробляється і є абсолютно нешкідливим. Також пінопласт в володіє високою зносостійкістю, що дає йому можливість прекрасно витримувати різні механічні ушкодження. Звичайно, все це за умови, що оздобленням фасаду будуть займатися фахівці, із застосуванням правильної технології і відмінних матеріалів.

Наша компанія вже більше 8 років займається усіма видами будівельних та ремонтних робіт, і використовує при цьому лише якісні матеріали.

Завдяки співпраці з АТ "Ощадбанк" ми раді запропонувати Вам вигідні умови кредитування на наші послуги. Завдяки програмі на утеплення будинків в кредит Ви можете отримати відшкодування витрат в розмірі 30%.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати по телефону або відвідати наш виставковий зал, за адресою: м. Дніпропетровськ пр. Кірова (О. Поля), 121а.


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб і організацій