Kreisel (Крайзель) 210 Клейова суміш для кріплення пенополистиро

Номер оголошення 70631

Опис

Опис

Клей Крайзель 210 для приклеювання плит з пінополістиролу заводського виготовлення у вигляді сухої суміші в'язких матеріалів, мінеральних наповнювачів і модифікуючих добавок. Після змішування з водою утворює однорідну клейову масу сірого кольору. Після затвердіння відрізняється водо-і морозостійкістю, паропроникністю, гарною адгезією до основи та пінополістирольних плит.

Застосування:

Розчин Kreisel 210 призначений для приклеювання теплоізоляційних плит з пінополістиролу до зовнішніх стін будинків, утеплюючи системами TURBO, TURBO-S, TURBO-SA, TURBO-SO і TURBO-SISI компанії KREISEL. Підставами для приклеювання теплоізоляційних плит можуть бути: звичайні бетони, стіни з керамічних, силікатних і бетонних кладок елементів, бетони з легким заповнювачем і комірчасті бетони з необробленою, оштукатуреної, покритої малярськими покриттями з гладкою або фактурною поверхнею.

Теплоізоляційні плити, приклеєні розчином STYROPOR-KLEBEMORTEL 210, необхідно додатково закріпити розпірними дюбелями. Для виконання армованого скловолокнистим матеріалом шару слід застосовувати шпатлевочно-клейовий розчин ARMIERUNGS-GEWEBEKLEBER 220, MINERALWOLLE-ARMIERUNGS-GEWEBEKLEBER 240 або ARMIERUNGS-GEWEBEKLEBER WEIß 225 виробництва компанії KREISEL. STYROPOR-KLEBEMÖRTEL 210 не слід застосовувати для приклеювання екструдованого пінополістиролу, і термоізоляції до бітумним підстав.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб і організацій