Ансерглоб ВСХ-39 клей для приклеювання ППС та МВ, 25кг

Номер оголошення 70593

Опис

Суміш клейова «ANSERGLOB» ВСХ 39 призначена для приклеювання пінополістиролу і жесткихминераловатных плит на поверхні з бетону, цегли, пінобетону, цементно - піщаних, цементно - вапняної, гіпсової штукатурки і інші мінеральні основи. Клейову суміш можна використовувати всередині і зовні будинків, у виробничих і житлових приміщеннях, на терасах ибалконах. Увага! Для нанесення на зовнішню поверхню утеплювача проміжного клейового шару, армованого склосіткою, необхідно використовувати клейову суміш ANSERGLOB BCX 40.

Технічні характеристики:

- Пропорція суміші: 0,22 - 0,24 л води/кг;
- Час придатності до роботи: не менше 2 годин;
- Відкритий час робіт: не менше 20 хвилин;
- Адгезія до бетону: не менше 0,75 МПа;
- Адгезія до матеріалу (когезійний розрив по утеплювачу): через 7 діб тверднення;
- Температура основи: від +5°С до +30°С;
- Температура експлуатації: від -30°С до +80°С

Спосіб застосування:
Приготовану клейову суміш ANSERGLOB BCX 39 наносять на внутрішню поверхню плити смуговим способом в тому випадку, коли на поверхні стіни є нерівності до 10 мм, а в якості утеплювача застосовуються пінополістирольні плити. Розчинову суміш наносять у вигляді смуг на відстані 20 мм від країв плити по всьому її периметру, а потім посередині. Смуги, нанесені по периметру, повинні бути з розривами, щоб при приклеюванні плити не утворювалися повітряні пробки. Комбінованим (або маячкових) способом розчинову суміш наносять у тому разі, коли поверхня стіни має нерівності до 15 мм і проектом передбачено використання пінополістирольних теплоізоляційних плит. Клейовий склад наноситься на внутрішню поверхню теплоізоляційної плити по всьому її периметру смугами шириною 50-80 мм і товщиною 5-10 мм (а в разі нерівного підстави навіть товщі), на відстані 20мм від її країв. Смуги повинні бути з розривами, щоб при наклеюванні плит не утворювалися повітряні пробки, а посередині плити у двох, чотирьох місцях шльопанці-маячки розміром 150-180 мм Суцільним способом розчинову суміш наносять у тому разі, коли поверхню огороджувальної конструкції рівна, без виступів і западин, або нерівності не перевищують 5 мм, а також коли в якості утеплювача використовуються мінераловатні плити. Шар наносять на всю поверхню плити і вирівнюють зубчастою теркою або шпателем з зубцями 10-12 мм. Перед нанесенням основного шару клейової суміші на утеплювач, необхідно загрунтувати поверхню утеплювача цієї клейовою сумішшю. При застосуванні суцільного способу, клейова суміш повинна бути віддалена від країв утеплювача на 10-15 мм. При застосуванні экструдированой пінополістирольної плити в якості утеплювача перед приклеюванням до основи необхідно провести механічну обробку її глянцевій поверхні з обох сторін. У будь-якому випадку кількість розчину повинно бути таким, щоб з'єднувати плиту з основою не менш ніж на 60% їх площі. Розчин не повинен потрапляти на торці плит, надлишки розчину необхідно видалити.

Витрата:
- Для приклеювання пінополістиролу: 4,5–5 кг/м2;

- Для приклеювання мінеральної вати: 5-7 кг/м2

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб і організацій