1. Головна
    1. Дім і Дозвілля
    2. Інше
      1. Купівля волосся в Дніпрі, Скупка волосся Дніпро, купимо волосся Дорого
Купівля волосся в Дніпрі, Скупка волосся Дніпро, купимо волосся Дорого

Номер оголошення 447556

Опис

Якщо ви зіткнулися з бажанням продати волосся в Дніпрі, то вам варто знати, як відбувається ця процедура. Наша компанія може запропонувати вам найкращі умови по скупці натуральних слов'янських волосся в Дніпрі!
Для цього досить скористатися послугами компанії Volosy.io. Ми маємо представництва не лише в Дніпрі, але і по всій країні, що значно полегшує продаж волосся. Не має значення які волосся ви хочете продати, зрізані або ще немає. Ми оцінюємо волосся вище інших компаній виходячи з довжини і ваги волосся.
Для продажу волосся в Дніпрі досить відвідати один з наших салонів, де фахівець оперативно здійснить їх оцінку, озвучить реальну ринкову вартість і запропонує оплату готівкою або на картку. Вас чекає не тільки максимальну грошову винагороду, але також стильна і сучасна безкоштовна стрижка у топ-майстра в Дніпрі.
Щоб переконатися в тому, що ми пропонуємо найбільш вигідні умови, а вартість волосся максимально висока, досить ознайомитися з відгуками клієнтів на сайті https://prodat-volosy.com.ua/dnieper/ або на нашій сторінці у Фейсбук.
Телефонуйте за телефонами 063-442-64-84, 097-709-98-77 – скуповуємо волосся в день звернення. Менеджери завжди оперативно відповідають і оцінюють волосся за найкращою і високою ціною.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безпечні угоди Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб і організацій в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - безпечні угоди Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб і організацій