Стягнення заборгованості | ТОВ "ЮрБухЗахист"

Номер объявления 393476

Описание

Шукаєте ефективний спосіб повернути борг? Наше юридичне агентство пропонує послуги по стягненню всіх видів заборгованості в Львові: з фізичних та юридичних осіб, з оренди, аліментах, мікропозик і векселями, по страховим, членським і обов'язковим внескам та інші. На цій сторінці ми описали проблеми в сфері стягнення боргів, з якими наші клієнти стикаються найчастіше.

Коли компанія ліквідується, кредитори не можуть нічого вимагати у неї навіть через судових приставів. Тому важливо заявити про свої права до того, як компанія зникне зі списку ЄДРПОУ. Як тільки стало відомо про початок ліквідації - пишіть на адресу компанії заяву про включення до реєстру кредиторів. Коли лист вручать адресату, він вважається поінформованим про претензії кредитора. На включення до реєстру дається два місяці з початку ліквідації.

Для задоволення вимог кредиторів складається ліквідаційний баланс компанії. Якщо грошей на рахунках не вистачило на всіх, майно боржника виставляється на торги.

Якщо компанія проігнорувала ваші вимоги, потрібно домагатися стягнення заборгованості через суд: наші юристи допоможуть скласти позовну заяву до ліквідаційної комісії, а також звернення до податкової з вимогою відкласти ліквідацію.

Сайт: https://advokat-lviv.com/posluhy/stagnennya-zaborgovanosti

Дополнительная информация
Цена договорная По всем вопросам касательно этого объявления, звоните по номеру
Отзывы

Отзывы клиентов по этому объявлению отсутствуют.

Мы будем Вам очень признательны если Вы оставите первый.

Оставить отзыв

Написать автору

Некоторые авторы предпочитают контактировать через email.

Здесь Вы можете написать им. Написать автору
Похожие объявления

© 2001-2024 Авизо Онлайн - безопасные сделки Украины частных лиц и организаций в всех областях Украины (кроме временно оккупированных территорий). Все права защищены.

Использование сайта, в том числе подача объявлений, означает согласие с пользовательским соглашением.

Эта доска объявлений уже 15 лет работает на оборудовании заказанном на сайте Серверы Украины

Авизо Онлайн - безопасные сделки Украины частных лиц и организаций